Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

instalatorzy

3 Odpowiedzi, 13122 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

kualalumpur

2013-03-25, 09:07:52
Unregistered
witam, jestem przed podjeciem decyzji o zalozeniu pompy ciepla, slszalem dobre opinie o firmie [reklama], chcialem zweryfikowac opinie, ktos korzystal z ich uslug? z tego co wiem sa akredytowani przez duze fimy produkukacje pompy i kotly

kalinka

2013-06-17, 19:38:34
Unregistered
O nich nic nie wiem, ale sam mam pompę z Wrocławia, od firmy [reklama]. Zamontowana tydzień temu Wink Ceny przyjazne, pompa sprawna, ekipa montażowa też dobrze się spisała - było szybko i sprawnie. Na dodatek cierpliwie odpowiadali na wszystkie moje pytania związane z pompą Smile Troszkę żałuję, że po 15 jej nie zainstalowałem, bo do końca czerwca mają promocje na darmowy montaż i można zaoszczędzić sporo. Jakby co to polecam tą firmę Smile

Twolik

2016-07-20, 11:09:42
Unregistered
Powiem tak szukaj w lokalnym środowisku entuzjastów, tam będzie najprościej uzyskać rzetelne informacje.

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa