Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Gree POMPY CIEPŁA
Klimatherm KLIMAKONWEKTORY
Klimor REKUPERACJA
Kaisai POMPY CIEPŁA
Toshiba TOSHIBA HVAC
Alnor REKUPERATORY
Haier POMPY CIEPŁA
Hitachi POMPY CIEPŁA
KAN SYSTEMY INSTALACYJNE
Novli GRZEJNIKI
Ferro TECHNIKA GRZEWCZA
Resideo ROZWIĄZANIA HVAC
Raychem Chemelex Elekt. Syst. GRZEWCZE
Rumet ARMATURA MOSIĘŻNA
Nordis POMPY CIEPŁA
Twoje Klimatyzatory ROZWIĄZANIA HVAC

Poszukuję firmy, która wykona instalacji dolnego źródła do pomp ciepła

5 Odpowiedzi, 13980 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

dawid5531

2011-06-14, 18:08:49
Unregistered
Witam, poszukuję firmy, która wykona zlecenie instalacji dolnego źródła do pomp ciepła na terenie województwa kujawsko-pomorskiego?
Słyszałem o takiej firmie jak [reklama], która zajmuje się odwiertami i instalacji dolnego źródła do pomp ciepła.
Czy znacie tą firmę? Czekam na jakieś info.

<REKLAMA>ADMIN

Zgodnie z regulaminem administracja ponownie prosi o nie publikowanie linków .

Ryan

2014-01-28, 08:29:43
Unregistered
dawid5531 napisał(a):Witam, poszukuję firmy, która wykona zlecenie instalacji dolnego źródła do pomp ciepła na terenie województwa kujawsko-pomorskiego?
Słyszałem o takiej firmie jak [reklama], która zajmuje się odwiertami i instalacji dolnego źródła do pomp ciepła.

<REKLAMA>ADMIN

Ja niestety nie znam tej firmy, ale mógłbym polecić dobrą firmę ze strony [reklama]- firma wykonuje kompleksowy montaż pomp. U mnie instalacja została wykonana profesjonalnie i szybko.

gość1

2015-03-31, 06:47:26
Unregistered
Osobiście polecam kontakt z autoryzowanymi instalatorami pomp ciepła danego producenta. Firm wykonawczych jest mnóstwo, przy czym ważne, aby była to firma specjalizująca się w montażu pomp ciepła, z doświadczeniem i wiedzą w tym zakresie. Na stronach producentów pomp ciepła można wyszukać kontakt do autoryzowanych instalatorów z konkretnego regionu.

Przed montażem gruntowej pompy ciepła kontaktowałem się z różnymi wykonawcami, szukając kompleksowej oferty. Rozbieżność otrzymanych ofert była ogromna (cenowa, jakościowa, dobór mocy itp.). Autoryzowany instalator rzetelnie dobrał mi pompę ciepła, wycenił wykonanie dolnego źródła i zakup urządzenia. Mam zamontowaną szwedzką pompę ciepła i jak na razie jestem bardzo zadowolony z pracy urządzenia, a także z obsługi posprzedażowej.

walter_d

2015-07-27, 12:53:15
Unregistered
Na instalatorach nie warto oszczędzać, wiem z własnego doświadczenia...po różnych przebojach i przygodach wybieraliśmy jedną z firm poleconych przez znajomą firmę budowlaną. A że stosowaliśmy rozwiązanie De Dietrich, to była to firma przez nich autoryzowana:
http://blog.dedietrich.pl/gdzie-znalezc-...grzewania/

Konsultant Junkers

2015-12-22, 12:21:18
Unregistered
dawid5531 napisał(a):Witam, poszukuję firmy, która wykona zlecenie instalacji dolnego źródła do pomp ciepła na terenie województwa kujawsko-pomorskiego?
Słyszałem o takiej firmie jak GEO-CIEPŁO, która zajmuje się odwiertami i instalacji dolnego źródła do pomp ciepła.

<REKLAMA>ADMIN

Witam,

W celu doboru prawidłowej pompy ciepła oraz wykonania dolnego źródła ciepła, polecam kontakt z wykwalifikowanym instalatorem współpracującym z marką Buderus. Ich wyszukiwarkę można znaleźć na stronie www.buderus.pl. Możliwy jest również kontakt telefoniczny z autoryzowanym serwisem marki pod numerem infolinii: 801 777 008.
Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania.
Pozdrawiam,

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa