Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

Poszukuję firmy, która wykona instalacji dolnego źródła do pomp ciepła

5 Odpowiedzi, 12411 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

dawid5531

2011-06-14, 18:08:49
Unregistered
Witam, poszukuję firmy, która wykona zlecenie instalacji dolnego źródła do pomp ciepła na terenie województwa kujawsko-pomorskiego?
Słyszałem o takiej firmie jak [reklama], która zajmuje się odwiertami i instalacji dolnego źródła do pomp ciepła.
Czy znacie tą firmę? Czekam na jakieś info.

<REKLAMA>ADMIN

Zgodnie z regulaminem administracja ponownie prosi o nie publikowanie linków .

Ryan

2014-01-28, 08:29:43
Unregistered
dawid5531 napisał(a):Witam, poszukuję firmy, która wykona zlecenie instalacji dolnego źródła do pomp ciepła na terenie województwa kujawsko-pomorskiego?
Słyszałem o takiej firmie jak [reklama], która zajmuje się odwiertami i instalacji dolnego źródła do pomp ciepła.

<REKLAMA>ADMIN

Ja niestety nie znam tej firmy, ale mógłbym polecić dobrą firmę ze strony [reklama]- firma wykonuje kompleksowy montaż pomp. U mnie instalacja została wykonana profesjonalnie i szybko.

gość1

2015-03-31, 06:47:26
Unregistered
Osobiście polecam kontakt z autoryzowanymi instalatorami pomp ciepła danego producenta. Firm wykonawczych jest mnóstwo, przy czym ważne, aby była to firma specjalizująca się w montażu pomp ciepła, z doświadczeniem i wiedzą w tym zakresie. Na stronach producentów pomp ciepła można wyszukać kontakt do autoryzowanych instalatorów z konkretnego regionu.

Przed montażem gruntowej pompy ciepła kontaktowałem się z różnymi wykonawcami, szukając kompleksowej oferty. Rozbieżność otrzymanych ofert była ogromna (cenowa, jakościowa, dobór mocy itp.). Autoryzowany instalator rzetelnie dobrał mi pompę ciepła, wycenił wykonanie dolnego źródła i zakup urządzenia. Mam zamontowaną szwedzką pompę ciepła i jak na razie jestem bardzo zadowolony z pracy urządzenia, a także z obsługi posprzedażowej.

walter_d

2015-07-27, 12:53:15
Unregistered
Na instalatorach nie warto oszczędzać, wiem z własnego doświadczenia...po różnych przebojach i przygodach wybieraliśmy jedną z firm poleconych przez znajomą firmę budowlaną. A że stosowaliśmy rozwiązanie De Dietrich, to była to firma przez nich autoryzowana:
http://blog.dedietrich.pl/gdzie-znalezc-...grzewania/

Konsultant Junkers

2015-12-22, 12:21:18
Unregistered
dawid5531 napisał(a):Witam, poszukuję firmy, która wykona zlecenie instalacji dolnego źródła do pomp ciepła na terenie województwa kujawsko-pomorskiego?
Słyszałem o takiej firmie jak GEO-CIEPŁO, która zajmuje się odwiertami i instalacji dolnego źródła do pomp ciepła.

<REKLAMA>ADMIN

Witam,

W celu doboru prawidłowej pompy ciepła oraz wykonania dolnego źródła ciepła, polecam kontakt z wykwalifikowanym instalatorem współpracującym z marką Buderus. Ich wyszukiwarkę można znaleźć na stronie www.buderus.pl. Możliwy jest również kontakt telefoniczny z autoryzowanym serwisem marki pod numerem infolinii: 801 777 008.
Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania.
Pozdrawiam,

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa