To zależy co ją powoduje. To dom prywatny czy mieszkanie w bloku. Jeśli to drugie, to powinno się to zgłosić do zarządcy wspólnoty, bo przyczyna może leżeć w niedoróbstwie dewelopera. U nas na przykład deweloper schrzanił izolację tarasów i stąd wszystkie mieszkanie na parterze walczą z grzybem na ścianach... Obecnie sądzimy się z deweloperem, bo nie wywiązał się z napraw gwarancyjnych.
Odnośnie osuszacza, w naszym przypadku sprawdza się świetnie. Pożyczyliśmy od teściów takie wielkie ustrojstwo i ściany są już dużo mniej wilgotne. Osuszacz niestety musieliśmy oddać, dlatego ja chcę kupić na własny użytek. Znalazłem nawet taki w przystępnej cenie [...], ale nie wiem jak z jego skutecznością. Czy to możliwie, że sprzęt na kilka patyków i 800 zł działał tak samo?
Odnośnie osuszacza, w naszym przypadku sprawdza się świetnie. Pożyczyliśmy od teściów takie wielkie ustrojstwo i ściany są już dużo mniej wilgotne. Osuszacz niestety musieliśmy oddać, dlatego ja chcę kupić na własny użytek. Znalazłem nawet taki w przystępnej cenie [...], ale nie wiem jak z jego skutecznością. Czy to możliwie, że sprzęt na kilka patyków i 800 zł działał tak samo?
POMPY CIEPŁA
KLIMAKONWEKTORY
REKUPERACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
REKUPERATORY
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
SYSTEMY INSTALACYJNE
GRZEJNIKI
TECHNIKA GRZEWCZA
ROZWIĄZANIA HVAC