1

Temat: Jaki grzejnik do pokoju

Witam, szukam grzejnika elektrycznego do sypialni, która ma 8m2 i jest ocieplana jedynie małym, wbudowanym grzejnikiem. W sezonie grzewczym nam to zdecydowanie nie wystarcza, dlatego szukamy jakiegoś wydajnego, w miarę małego grzejnika elektrycznego. Macie jakieś propozycje, we w miarę rozsądnych cenach?

Odp: Jaki grzejnik do pokoju

Przejrzyj szereg sklepów internetowych gdzie znajdziesz taki grzejnik w rozsądnej cenie,teraz są ciekawe promocje,zapraszamy także do nas,miła i fachowa obsługa służy swoją radą:)

forum.ogrzewnictwo.pl

3

Najlepiej poszukaj w sklepach internetowych. Grzejniki tam są tańsze niż w sklepach stacjonarnych i jest większy wybór, więc pewnie coś znajdziecie.

4

edek67 napisał/a:

Witam, szukam grzejnika elektrycznego do sypialni, która ma 8m2 i jest ocieplana jedynie małym, wbudowanym grzejnikiem. W sezonie grzewczym nam to zdecydowanie nie wystarcza, dlatego szukamy jakiegoś wydajnego, w miarę małego grzejnika elektrycznego. Macie jakieś propozycje, we w miarę rozsądnych cenach?

Polecam ogrzewanie na podczerwień. Ja kupiłem w firmie [reklama]. Mam je już dwa lata i jestem super zadowolony.

Mógłby ktoś powiedzieć więcej o tych grzejnikach na podczerwień?

6

Witam
Czytałam o grzejnikach na podczerwień na stronie <reklama,pozdrawiam,admin> 900W <reklama,pozdrawiam,admin> Co myślicie o tym wyborze ?

Ostatnio edytowany przez annia (2015-02-25 12:55:39)

7

Witam
Zastanawiam się nad kupnem do mieszkania 25m grzejnika na podczerwień model 900W [reklama] Co myślicie o tym wyborze? Macie doświadczenia z ogrzewaniem na podczerwień?

Ostatnio edytowany przez annia (2015-02-27 10:49:04)

8

ja kupowałem piece akumulacyjne na stronie [reklama] . jakość super a cenowo chyba nigdzie taniej nie widziałem

9

A jaki chcecie ten grzejnik ? Taki do CO czy elektryczny grzejnik ?