Temat: Promocja na oprogramowanie ArCADia-TERMOCAD

Wiadomość dla wszystkich projektujących. Szczególnie dla studentów lub osób, które chcą iść w tym kierunku. Jeśli sporządzasz świadectwa charakterystyki energetycznej, obliczasz zapotrzebowanie na ciepło pomieszczeń lub wykonujesz obliczenia cieplne po strefach lub pomieszczeniach, sprawdź program ArCADia TERMOCAD. Jest doskonała okazja żeby cieszyć się tanią pełną wersją ponieważ do 26 stycznia 2018 trwa przedłużona świąteczna promocja na oprogramowanie ArCADii. Nawet do 75% taniej. Warto się zainteresować.

2

Odp: Promocja na oprogramowanie ArCADia-TERMOCAD

Potrzebuję właśnie program do świadectw energetycznych z wykresami graficznymi. Czy w tym się sprawdzi? I jakie źródła obejmuje Arcadia?

forum.ogrzewnictwo.pl

3

Może tutaj, znajdzie Pan potrzebne informacje ?  https://www.ogrzewnictwo.pl/wizytowka-f … rsoft-lodz. Jeśli nie, to proszę zadzwonić do Firmy, z całą pewnością Panu pomogą smile Pozdrawiam, Admin.

4

Dziękuję za odpowiedź fachowca. Widzę, że programy TERMO to flagowce firmy. Na pewno się skontaktuję. Pozdrawiam smile

5

Też rozglądam się za programem do świadectw i poważnie rozważam Termocad. Szukam opinii od osób używających tego oprogramowania na co dzień. Jakie wady, zalety, jak ze stabilnością?

6

Popracowałem trochę na Termocadzie to mogę co nie co o nim powiedzieć. Obsługa dosyć prosta - intuicyjny. Stabilność - nie zauważyłem większych zwieszeń lub wysypów. Wygoda i funkcjonalność - bardzo duży plus - definiuje wiele źródeł (ogrzewania, ciepła woda, chłodzenie, oświetlenie). Ulubione narzędzie - zaawansowany edytor graficzny do wykonywania rysunków.

7

Warto jeszcze dodać, że do bazowej wersji Termocada można dodać wiele ciekawych i rozbudowanych modułów takich jak

8

A jak wygląda kwestia wentylacji? Czy można wziąć ją pod uwagę w programie?

9

Jasne. Termocad umożliwia zestawienie systemów wentylacji w budynku, obliczenia wentylacji mieszanej czy strat ciepła z wykorzystaniem struktury budynku. W funkcjach jest też generowanie stref cieplnych na postawie temperatur i grup pomieszczeń.

10

Ściągnąłem demo, pobawiłem się trochę i faktycznie - program jest bardzo fajny. Cena tego produktu, też niezbyt wygórowana...ale swego czasu widziałem coś o promocjach. Wiecie może czy są albo czy są planowane w najbliższym czasie?

Ostatnio edytowany przez Tomm202 (2018-03-12 00:50:58)

11

Producent często robi promocje na całe pakiety lub poszczególne programy. Jeśli chodzi o Termocada to jest w tej chwili w regularnej cenie ale w najnowszej wersji 7, więc to pewnie kwestia czasu. Obserwuj stronę i fora.

12

Jest jeszcze system rabatowy. Rabaty w systemie naliczane są po każdym zakupionym programie. Nawet nowy nabywca przy pierwszym zakupie ma szansę na to by drugi program znajdujący się w zamówieniu był objęty rabatem. Zakup za 1000 zł to 10% rabatu, dalej rabat się zwiększa.

13

Program jest aktualnie w cenie regularnej, ale i tak wychodzi całkiem korzystnie. Licencja jest bezterminowa, jest dostęp do pomocy technicznej, są aktualizacje.

14

Dla ciekawych podaję odnośnik do wersji demo (wśród innych programów) z pełnymi możliwościami na 28 dni: http://www.intersoft.pl/index.php?pobierz=demo