1

Odp: NOWOŚĆ!!!---SZKLANE GRZEJNIKI C.O.---NOWOŚĆ!!!

Firma ............ wprowadza właśnie nowość w ogrzewnictwie - SZKLANE GRZEJNIKI C.O. Połączenie unikalnej stylistyki, oszczędności z wysokimi mocami to coś na co czeka tysiące klientów. UWAGA: PRODUKT BARDZO EKSKLUZYWNY! Poszukujemy nowych podmiotów dystrybucji? Zainteresowany?

2

Musze sie przyjrzec blizej temu tematowi bo brzmi naprawde bardzo interesujaco.

forum.ogrzewnictwo.pl

3

No nazwa zaskakuje! Pierwszy raz o tym słyszę, jak znajdziecie więcej info to dajcie znać sam zaraz to wrzucę w wyszukiwarkę

4

fajnie wygląda, użytkuje ktoś już może?

5

A jak z wytrzymałością (chodzi mi głównie o dzieci w domu/mieszkaniu choć nie tylko)? Bo standardowym grzejnikom to raczej nic z ich strony nie grozi, ale tutaj...

6

hmm szklane grzejniki - brzmi świetnie, ciekawe jak to wpłynie na desing pomieszczenia big_smile

A tymczasem w poszukiwaniu <reklama;pozdrawiam ;admin> do firmy - ktoś pomoże

7

Aż sobie pokopię w necie, bo jestem ciekawa tych grzejników.

8

No ciekawe rozwiązanie. Pierwsze słyszę. Ciekawe jak z kosztami.

9

Brzmi intrygująco, nie słyszałam nigdy. Wyglądać może naprawdę fajnie, różne kolory itp, tylko no właście, czy to nie za droga sprawa dla przeciętnego użytkownika..

10

To prawda może i super wyglądają, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby miały oprócz walorów estetycznych spełnić swoją podstawową funkcję, jaka jest ogrzewanie w takim samym stopniu jak grzejniki w całości stalowe lub aluminiowe, o żeliwnych nie wspominając. Ja póki co jestem sceptyczny w tym temacie i wolałbym postawić na przykład na sprawdzone metalowe grzejniki do salonu [Reklama]. Na rynku jest tyle różnych wzorów, że nie potrzebuję niesprawdzonej nowej technologii, żeby mieć nowoczesne mieszkanie.

11

Nigdy wcześniej nie słyszałem o szklanych grzejnikach. Tamat brzmi intrygująco. Jak wygląda sprawa z ich trwałością?