1

Odp: ANKIETA ODNOŚNIE PELLETU

Założyłem już podobny temat tylko nie w tej kategorii co trzeba. Dlatego powtarzam ankietę :

JAKI WEDŁUG WAS JEST NAJLEPSZY PRODUCENT PELLETU ? (najtańszy i najlepiej się spalający)

2

może jako pierwszy dam swoją propozycję gold pellets z firmy [reklama]. Według mnie w tej cenie nie ma lepszego paliwa. Ładnie się wszystko spala, żadnych spieków i dobra cena.

forum.ogrzewnictwo.pl

3

Dobre porównanie dostępnej oferty rynkowej na stronie [reklama] - polecam!

4

To niezła cena, za to [reklama] spalał się bez żadnych spieków. Także u mnie remis.

5

Zastanawiam się nad [reklama], między innymi z uwagi na przyzwoitą cenę. Czy ktoś już z niego korzystał i może podzielić się opinią?

Ja również bym był za marką [reklama]. Co nieco się orientuję w temacie metod ogrzewania, ostatnio zainteresowałem się zwłaszcza takimi typu: eko, czy pellety właśnie, z tym że bardziej jestem za tymi drugimi.

7

No to ciekawe. Ja palę pelletem, tyle, że od lokalnych dostawców, z którymi bywa różnie. Czasem są spieki, czasem trzeba sypać więcej opału, bo mało ciepła daje.

Marka chyba powszechnie dość znana, przynajmniej dla mnie nie było jakimś wielkim zaskoczeniem, gdy ktoś polecił mi właśnie tego producenta. Ceny są różne, tak jak różne są rodzaje pelletów. Tu trzeba indywidualnie do tego podejść i wybrać to, czego się potrzebuje. Nie mniej jednak śmiało można korzystać.

9

zgadzam się z przedmówcą. Mogę się pod tym podpisać obiema rękami. Polecam